2011. augusztus 28., vasárnap

John C. Maxwell - Attitűd 101 amit mindenkinek - Jelenlegi ára: 690 Ft


Az Attitűd 101-ben azt összegeztem, amit az attitűdről mindenkinek tudnia kell. E könyv több mint harmincévnyi vezetői tapasztalat sűrítményét foglalja magában. Számos olyan dolog van, ami egy csoport tagjai között nem terjed tovább: ilyen a tehetség, a tapasztalat vagy a gyakorlati érzék. Egyvalamiben azonban biztos lehetsz: az attitűd ragályos. Amikor a csoportban valaki tanítható, és szerénységét gyarapodás jutalmazza, mások is hajlamosak lesznek hasonló jellemvonásokat mutatni. Amikor egy vezető elbátortalanító körülmények között is fokozza az ütemet, a többiek csodálni kezdik ezt a lelkesedést, és hozzá akarnak hasonlítani. Amikor egy csapattag erőteljes munkamorálról tesz tanúbizonyságot és pozitív hatásokat kezd gyakorolni, a többiek utánozni fogják. Egy csapat tagjainak jó hozzáállása még nem garantálja a sikert, de a rossz hozzáállás igenis garantálja a kudarcot. Az attitűd felemelhet, de tönkre is tehet - akár rólad, akár az embereidről van szó.
Kedves érdeklődő!
Kérlek, nézd meg további aukcióimat is, hiszen több termék vásárlása esetén a postaköltséggel spórolhatsz, a postaköltséget mindig az összsúly alapján számolom.
Utánvéttel és simán nem postázok, az értékeléseim magukért beszélnek.
Postai csekken csak a lakcímemre fogadok el pénzt, mert ha bankszámlára küldöd, nekem is pénzbe kerül.
Személyes átvételre a teszvesz által megadott lakcímen van lehetőség ( Interspar környékén lakom) egy előre egyeztetett időpontban!
Bármilyen kérdéssel bátran keress meg, ha kapok róla értesítést, általában még aznap válaszolok.
Banki adatok: 10918001-00000029-64730009 UniCredit Bank


Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2011-09-08 20:19
. John C. Maxwell - Attitűd 101 amit mindenkinek - Jelenlegi ára: 690 Ft

Fontos