2011. május 24., kedd

MIT TERMINATOR 2 Amerikai hangfalkábel MÁJUS 27-ig - Jelenlegi ára: 43 000 Ft

FIGYELEM! ELŐRE LÁTHATÓLAG BIZONYTALAN IDEIG TARTÓ KÜLFÖLDÖN VALÓ TARTÓZKODÁS MIATT TERMÉKEIM CSAK 2011. 05. 27-éig VÁSÁROLHATÓAK MEG. tehát akinek szüksége van valamelyik termékemre, az legkésőbb MÁJUS 27-én tudja átvenni őket postán, ezáltal az utalásnak is legkésőbb ezen a napon meg kell érkeznie, hogy fel tudjam adni acsomagot! Vagy Személyesen MÁJUS 28-áig lehet átvenni az adott terméket!
UTÁNA LEGKÖZELEBB CSAK JÚLIUSBAN VALAMIKOR LEHET MEGVÁSÁROLNI!
Eladó a képeken látható egyenként 3 m hosszú Amerikai MIT (MUSIC INTERFACE TECHNOLOGIES)TERMINATOR 2 típusú HIGH-END hangfalkábelpár!
Egy kis olvasni való:
http: //www. mitcables. com/
Aki hallott már erről a márkáról, az tudja mit tud a kábel és milyen minőséget kap!
Sok mindent nem írnék le a kábelről, hogy ilyen meg olyan, hogy ez a legjobb, mert mindennél van jobb!   
Mindössze annyit tudok és tapasztaltam is, hogy a kábel által a hangfalakon vissza adott hang levegős, szép magasakkal, és kontrollált, megfogott mélyekkel, amit úgy kell érteni, hogy nem engedi nagyobb hangerőn sem szétcsúszni a mélyeket, tehát kompenzálja a gyengébb erősítőknél tapasztalható erő és egyben kontroll hiányát, amit leginkább akkor tapasztal az ember, ha egy gyengébb erősítő nagy hangerőn hirtelen kap nagy teljesítményt igénylő mélyhangot a zenében, amit ugye nem tud eléggé megfogni, így a mélyhangszóró könnyen megsérülhet a megfelelő kontroll hiányában!
Ez a kábel ezt is igyekszik kiküszöbölni, valamint az egész hangzás, akár mélyekről, akár összhangzásról beszélünk teljesen megváltozik!
Nem egyszer hallottam már olyat, hogy régi gyengébb minőségű, már-már hallgathatatlan felvételek újbóli meghallgatásakor ezzel a kábellel ill. a MIT TERMINATOR kábelekkel újra hosszan hallgatható és élvezhető teljesen más minőségű felvételt kap vissza a hallgató!
Ennek a kábelnek az új ára anno 150e. Ft körül mozgott, én most 1/3 áron kínálom, aki úgy gondolja megvásárolhatja JANUÁR 6-áig, ill. személyesen Január 9-éig!
"Az én ajánlatom" rublikánál bárki beírhatja egy esetleges elképzelését az árról, aztán ha nekem is megfelel az ár, akkor a rendszer automatikusan elfogadja az ajánlatot!
Kérem csak az licitáljon, aki elfogadja az árat és valóban képes kifizetni a vásárolt kábeleket, valamint hajlandó is! Köszönöm!
CSERE, ALKU KÖSZÖNÖM NEM ÉRDEKEL!!!
Fizetéssel és áru átvétellel kapcsolatos információk!
SAJNOS BE KELLETT VEZETNEM A KOMOLYTALAN VÁSÁRLÓK MIATT A KÖVETKEZŐKET!
Felhívnám minden Kedves Vásárlóm figyelmét, hogy a KAPCSOLAT FELVÉTELRE ÉS A FIZETÉS TELJESÍTÉSÉRE 7 NAP ÁLL RENDELKEZÉSRE!
AKI  EZ IDŐ ALATT NEM EGYENLÍTI KI A VÉTELÁRAT ILL. NEM VESZI ÁT AZ ÁRUT, AZ AUKCIÓT ÚJRA MEGHÍRDETEM ÉS SEMLEGES VAGY ROSSZABB ESETBEN NEGATÍV ÉRTÉKELÉST ADOK! KIVÉTELT CSAK BIZONYOS ESETEKBEN TESZEK!
Szállítás:
Csak banki előreutalás esetén küldöm, posta 1050 Ft sima postai csomagként!
KIPRÓBÁLHATÓ és SZEMÉLYESEN is ÁTVEHETŐ VÁCON !
Kérdésekre szívesen válaszolok! Nézd meg többi termékemet is az eladó további termékeinél! Szép napot!


Jelenlegi ára: 43 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 20:29
. MIT TERMINATOR 2 Amerikai hangfalkábel MÁJUS 27-ig - Jelenlegi ára: 43 000 Ft

Fontos