2011. szeptember 27., kedd

Carlo /S1/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 4 680 Ft


Eladó új munkavédelmi cipő!
Termékleírás: -biztonsági védőcipő, marhabőr felsőrésszel, - antisztatikus, olaj- és saválló, SRA csúszásmentes, hajlékony kétrétegű PU talp, - acél lábujjvédő leeső tárgyak ellen, szélesre alakított orr, - bokarész és a békanyelv is végig szivaccsal párnázott, - energiaelnyelő sarok, kényelmes talpbetét, jól szellőző belső bélés, - egy bőrből szabott, varrás nélküli sarokrész. Acél nélküli, thermokaplis változatban is!
Carlo-P : acélkapli és acél talplemezes változat: 5520. -
Karli: acél nélküli változat: 5410, -
Méret: 36-48 – ig
Általában mindegyik terméket raktári készletről próbálom értékesíteni, de kérem a megrendelés előtt egyeztessünk méretet, hogy félre tudjam rakni a terméket. Méretegyeztetés után pontosat tudok mondani a termék adott méretben készleten létéről vagy esetlegesen a beérkezés várható időpontjáról. Köszönöm!
20. 000. - feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes!!!
Kérem nézzen körül a folyamatosan bővülő termékkínálatban!
A termék személyesen is megtekinthető , felpróbálható és átvehető Csepelen hétköznap 8-16 óra között vagy az esti órákban Zuglóban. Postai úton is van lehetőség a termék kiszállítására, melynek feltétele, hogy a termék ára + a postaköltség megérkezzen az adott bankszámlaszámra! Az összeg megérkezését követően a legrövidebb időn belül /általában még aznap/ postázzuk a terméket!


Jelenlegi ára: 4 680 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 12:58
. Carlo /S1/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 4 680 Ft

Fontos