2011. szeptember 30., péntek

VARÁZSLATOS gyöngy - ékszerkészlet (bizsu) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Tenyésztett gyöngy - ékszerkészlet(bizsu)
Egy ékszer mely bámulatos, kalandos úton kerül az ünnepelt nyakába. "
Tenyésztett gyöngy
Ez az ékszerkészlet minden alkalomra rendkívül érdekes, rejtélyes ajándék lehet. Nincs kettő ugyanolyan gyöngy hisz a gyöngyök kialakulás - bár tenyésztett módon - természetes folyamatok eredménye.
A kagyló
A készlet eredeti természetes formájában tartalmazza az ékszer gyöngyöt. Azaz egy konzervált kagylót tartalmaz, melyből kalandos, úton, mint egy gyöngyhalász kell magunknak kibányászni az gyöngyöt.
A befogó keret.
A gyöngy szerencsés megszerzése után a készlet tartozéka a nyaklánc és a gyöngyöt befogó keret (bizsu). A befogókeret, biztonsági záródással van ellátva így a gyöngy - esetleg más féldrágakő - nem tud kiesni. A befogókeret más hasonló méretű nyakláncra is felfűzhető igény szerint. Felfűzése biztosítja a befogókeret biztonságos záródását.
Használati utasítás:
A csomag megbontása után a konzervet a nyitófül segítségével fel kell nyitni. A kagylót a készletben mellékelt műanyag feszítőkéssel szét kell nyitni. Vigyázzunk kezünk épségére, a kagyló pereme vágást okozhat. A gyöngyöt a kagyló belsejéből a feszítőkéssel ki kell szedni. A befogókeretet a láncról le kell fűzni, a fűzést biztosító részt szét kell nyitni. A szétnyitott befogókeretbe a gyöngyöt be kell helyezni, és a befogókeretet össze kell zárni, majd a láncra felfűzve az egyedi ékszer kész.
A készlet tartalma:
1. Konzervált kagyló gyönggyel.
2. Applikációs műanyag kés
3. Lánc (bizsu)
4. Befogókeret (bizsu)
Személyes átvételt preferálom a Bp. 11 kerületben lakhelyemen vagy pár találkozási ponton: Moricz Zs krt
postán ellőre utalás után ajánlott küldeményként


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 13:29
. VARÁZSLATOS gyöngy - ékszerkészlet (bizsu) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fontos